Korsika

La Tramontane - Ferienhaus direkt am Meer

Inspiration til indretning af 1 værelses lejlighed

Boligblog med fed indretning til lille lejlighed og små rum
❤ : Inspiration til indretning af 1 værelses lejlighed


For mange og overflødige møbler optager værdifuld plads. Så det bliver ikke mørkt af at det hænger der. Ved at udnyttet dit hjem med hems, får du pludselig et ekstra rum til rådighed til måske et nyt soveværelse eller opbevaring?. Min første lejlighed var en et-værelset på 44 kvm.


inspiration til indretning af 1 værelses lejlighed

Bare fordi budgettet kun rækker til en 1-værelses-lejlighed, betyder det ikke, at du skal opgive drømmen om et elegant hjem med plads til at hygge med venner, lave gode middage, sove skønt og fordybe sig i en bog. Jeg havde ikke en krone, men jeg havde to jobs ved siden af mit studie, og jeg knoklede r….


inspiration til indretning af 1 værelses lejlighed
Skal dog flytte i større lejlighed til sommer, så kan ikke helt beslutte mig. Som du kan se, har vi valgt spisebordet fra, og vi spiser i stedet ved sofabordet - det var vi nødt til, da jeg har et stort skrivebord arbejder med to skærme. Den var så hyggelig, og den rummer minder fra de første 5 år af mit liv som rigtig voksen. Så alle der overvejer lille lejlighed med kæmpe vindue, LAD VÆRE. Bordpladen, vasken og blandingsbatteriet medfølger klarer det vigtigste. Dem kan du købe færdige, og hvis du er lidt handy kan du selv bygge drømmereolvæggen. Jeg har så valgt et bar bord frem for alm spise ord da det fylder mindre men man kan stadig sidde 4 ved det: har også en to personers sofa: det kan blive en rigtig fed lejlighed hvis man ikke maser en masse ind. Soveplads på hemsen indrettet med hvidmalet gulvbrædder. Det har gjort mig kreativ, jeg måtte jo finde de møbler, jeg kunne og gøre dem lækre. Jeg prioterede at inspiration til indretning af 1 værelses lejlighed et rigtigt skrivebord, så spisning og arbejde blev adskilt. Vær fantasifuld med din opbevaring Tænk kreativt. Den er specialbygget til både at rumme opbevaring og fungere som soveplads.

Boligblog med fed indretning til lille lejlighed og små rum - Indretningsarkitekten Laura Scheuer Trøstrup, stylist, personlig indretter og møbelterapeut i HomeSweetSpot.


inspiration til indretning af 1 værelses lejlighed

Tjek denne lille et — værelses lejlighed, som er maksimalt udnyttet ift. En rigtig fin løsning hvis man har en god højde i rummet. Loftet under hemsen er udnyttet med indbygget spots, som fremhæver rummet under hemsen. Til hemsen er bygget en karakteristisk og minimalistisk stejl trappe i hvid. Den øvrige plads under hemsen er indrettet til en læsekrog med en lænestol i Chesterfield stil, som skaber en fin kontrast til den ellers moderne indretning. Hjørnet under hemsen er indrettet med en hyggelig læsekrog. Soveplads på hemsen indrettet med hvidmalet gulvbrædder. I selve kanten på hemsen er monteret en fin indbygget lyskilde. En rigtig god måde at få lys på hemsen, som ikke tager for meget plads og samtidig giver lys til orientering i rummet. Stuen er indrettet med lave møbler som giver luft til rummet og en fin kontrast til den øvrige indretning hvor højden i rummet er udnyttet. Køkkenet er indrettet med grebsfrie skabe i hvid og træbordplader med en mørk bejdsning. Den rå murstensvæg og de mørkmalet vægge skaber en fin kontrast til rummet. Gulvarealet foran murstensvæg er udnyttet til en lille spiseplads i køkkenet. Den mørke vægfarve på endevæggen skaber en fin dybde i rummet og spiller fint sammen med det lyse grålakeret trægulv, bordplade og køkkenskabe. Badeværelset er indrettet med gråmeleret fliser 30×60 på vægge og gulve. Der er valgt et fint enkelt hvidt baderumsmøbel med nedfældet vask og monteret et væghængt toilet. Det lille rum er udnyttet til garderobeskab med hylder til tøj og sko og stylet i mørke farver på hylder, kasser og mønstret tapet.


Indretning af små rum
Skal dog flytte i større lejlighed til sommer, så kan ikke helt beslutte mig. Som du kan se, har vi valgt spisebordet fra, og vi spiser i stedet ved sofabordet - det var vi nødt til, da jeg har et stort skrivebord arbejder med to skærme. Den var så hyggelig, og den rummer minder fra de første 5 år af mit liv som rigtig voksen. Så alle der overvejer lille lejlighed med kæmpe vindue, LAD VÆRE. Bordpladen, vasken og blandingsbatteriet medfølger klarer det vigtigste. Dem kan du købe færdige, og hvis du er lidt handy kan du selv bygge drømmereolvæggen. Jeg har så valgt et bar bord frem for alm spise ord da det fylder mindre men man kan stadig sidde 4 ved det: har også en to personers sofa: det kan blive en rigtig fed lejlighed hvis man ikke maser en masse ind. Soveplads på hemsen indrettet med hvidmalet gulvbrædder. Det har gjort mig kreativ, jeg måtte jo finde de møbler, jeg kunne og gøre dem lækre. Jeg prioterede at inspiration til indretning af 1 værelses lejlighed et rigtigt skrivebord, så spisning og arbejde blev adskilt. Vær fantasifuld med din opbevaring Tænk kreativt. Den er specialbygget til både at rumme opbevaring og fungere som soveplads. Marriage and not dating Dating a cougar woman Hvad får en pædagogmedhjælper i løn 2018

Seitenaufrufe: 5

Kommentar

Sie müssen Mitglied von Korsika sein, um Kommentare hinzuzufügen!

Mitglied werden Korsika

© 2024   Erstellt von Jochen und Susanne Janus.   Powered by

Ein Problem melden  |  Nutzungsbedingungen